Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 17 november 2012

As long as you love me 12. If i was your boyfriend

Av selenatornoveller - 17 november 2012 17:15

 

 

Nästa morgon vaknade jag på grund av att min mobil ringde. Jag rotade runt omkring mig och hittade till slut den och svarade. "VAD!" röt jag tills jag hörde vem det var, "Hej Justin, det är jag Selena..."

 

 

"VAD!" röt Justin högt.

"Hej Justin, det ät jag Selena.... Jag bara undrade om du skulle vilja sitta bredvid mig på American Music Awards, jag har grymt bra platser" sa jag och försökte ignorera vad han sagt innan. 

"Öh, förlåt Sel jag är bara morgon trött men visst kan vi sitta bredvid varann men jag är inte säker eftersom jag ska möte ett par modeller" svarade han,

"Modeller!? Vadå Modeller?!" undrade jag allvarligt och bestämt.

"Selly, jag orkar inte prata nu" sa han och stönade högt.

"Jaha, Glöm det då.. du får som DU vill" sa jag argt och avslutade samtalet. Jag suckade lätt och öppnade dörren, mötte Pricilla på vägen till flygplatsen.

"Så sjukt coolt att du blivit årets kvinna i det där Magasinet!" sa hon glatt efter en stunds tystnad.

"Jag vet!! Jag visste inte ens att jag är en kvinna" svarade jag glatt och jag såg flygplatsen från långt håll.

"Så, ska du och Justin sitta bredvid varandra?" frågade Pricilla försiktigt.

 

Jag ryckte tungt på axlarna men svarade sedan

"Han har... inte bestämt sig en" sa jag lågt.
"Aha" fortsatte hon och parkerade bilen.

Som vanligt stod ett par Paparazzi bilar där och tog ett par bilder (vilket jag faktiskt inte hade någonting emot).

Jag märkte att Pricilla kände sig obekväm så jag tog hennes hand och tog långa snabba kliv.


 

Nästa dag vaknade allihopa klockan tio. Jag gnuggade mig i ögonen för typ femtio gången.

När jag kommit hem hade jag fått ett brev

Hej du är vinnaren av tävlingen att komma till American Music Awards 2012!


Jag skrek till, vilken tur att syrran åkt till sin kompis och att mamma jobbade annars skulle jag få skäll eftersom jag också hoppade i sängen (medan jag skrek). Undrar om Selena och Justin kommer åka dit tänkte jag. Men jag hade läst någon stans att de gjort slut men som jag såklart inte trodde på. Fast helt ärligt visste jag inte om det var helt fel egentligen..

Jag himlade åt det jag tänkte på och smsade Mandy om vad som hänt. Jag läste igenom hela brevet och tydligen så skulle de även betala resa och mat. Jag kände ett litet pirr i magen fast jag visste att jag inte ens skulle se röda mattan utan bara sitta i publiken som vem som helst.

Jag såg en lapp i paketet brevet (pappret) låg i och såg att det var en biljett. Jag hade fått väldigt bra platser i alla fall och skrek till igen av glädje.

 

 

När vi kommit fram till scenen jag skulle uppträda i hälsade jag på alla modeller. Selena hade verkligen blivit upprörd när jag sa det ordet vid samtalet, jag fuktade läpparna frustrerat. Jag hade bråkat med Selena flera tusen gånger och varje gång hade jag eller hon förlåtit varandra... kanske hade det gått för långt.

Jag suckade av ilska och gick sedan till min loge.

Som vanligt var det extra fint där efter som 'den store Bieber' skulle framföra några låtar där.

Jag tänkte på vad Selena undrat över, om det där med platserna på teen choise. Jag skulle verkligen vilja reda ut allting och inte för att bli ihop med henne igen (vilket jag ville så jävla mycket) bara att vi kunde bli sams och sluta tjafsa.

Självklart hade vår 'break up' spridits på hela nätet.

Jag fuktade läpparna igen och låste upp mobilen. Helvete tänkte jag när jag såg att Selena skulle åka till någon slags Glamour tidning.

Jag hade typ en timme tills jag skulle vara klar. Jag tog en enkel vit t-shirt, mina (fejk) läder byxor och en cool jacka.

Jag ringde Selena flera gånger men varje gång hade hon lagt på. Jag vet att hon visste att jag inte skulle göra något speciellt.. bara vara på ett ställe med några modeller. Jag hoppades att hon visste det i alla fall.

Efter en halvtimme var det dags att gå upp på scen. Tydligen fanns en lång Catwalk i mitten och bandet stod redan beredd i bakgrunden. Jag gick igenom drapperiet och lät showen börja.

 

Äntligen! Framme vid Glamour Magazine röda mattan, fotograferna stod redo med sina fotografer. Jag blev intervjuad och blev glad över att ingen fråga något om min 'relation' om jag nu hade någon.

Jag fick fjärilar i magen, jag blev alltid lika pirrig när jag skulle framföra ett tal. Det var annolunda ju när man sjöng och dansade. Efter att jag hade berättat för mina vänner om mig och Justin hade dom börjat 'hata' honom som jag absolut inte ville. På väg nerför scenen höll jag på att ramla dock utan lång klänning men blev direkt lättad över att jag inte gjorde det. Efter 'festen' var jag På väg till flygplatsen kollade jag mobilen


4 till missade samtal: Justin ❥


Konstigt att jag inte ändrat hjärtat än, jag himlade med ögonen, jag märkte att han var desperat men jag brydde mig inte, jag var upptagen och han fick 'gilla' läget!

Jag gjorde en grimas och tittade sedan ut genom fönstret, det märktes verkligen att det var höst dock så var det inte särskilt kallt.

Jag skulle till Texas och blev glad över det eftersom jag kommer därifrån och saknar verkligen att vara hemma..

 

Jag blev helt stel när vi kommit fram till flygplatsen, inget bra brukade hända där. Det flög en rysning genom min kropp som jag snabbt ignorerade och hoppade ur bilen i nästan slow motion. Jag täckte huvudet eftersom många paparazzis samlats.

Det var sent och jag ansträngde mig för att inte somna i flygplanet men till slut gav jag upp och lät sömnen ta över. Jag hoppades färden inte skulle ta allt för lång tid men visste att det skulle ta en stund eftersom jag var på väg till Texas. Jag begravde mig själv med en filt och somnade efter ett par minuter efter att flyget kommit en bit upp i luften.

 

Jag vaknade hastigt. "En dröm" sa jag pustandes och tog handen mot pannan. Den var svettig och varm. Jag satte mig upp i sängen yrvaken, jag hade nästan varit uppe hela natten eftersom jag hade varit inne på datorn som nått freak.

Jag suckade och rotade i min väska som låg intill sängen på golvet i hopp på att hitta min mobil.

Jag hörde alarmet från det, ljudet kom från sminkbordet. Jag gick med ostadiga steg mot den och stängde av alarmet som lät högt. 8.00 på en måndag, dags att gå till skolan... musikskolan. Jag hatade det stället för att jag hade världens sämsta lärare. Jag hade faktiskt många kompisar men jag litade på ingen. Jag hade aldrig haft en bästa vän så jag visste inte hur det kändes jag hade inte ens haft en kille. Jag hade bara haft... ja, vanliga kompisar.

Mina tankar avbröts av att jag kom på att jag hade en halvtimme kvar.

Jag kammade håret snabbt kollade schemat så det stämde och klädde på mig. "Faan" flög ut ur min mun när jag kom på frukosten men jag bestämde mig att strunta i den idag.

Jag joggade en bit sedan saktade jag ner. Jag gick med raska steg så att motvinden gjorde så att mitt hår flög åt sidorna. Jag fick ett sms som jag fort öppnade,


What's up? skulle bara fråga om du skulle vilja komma till AMA sedan, btw miss you - Justin Drew Bieber


Saknade han mig? Jag höjde huvudet så att jag skulle se vart jag gick. Jag hade kommit fram till skolans ingång. Jag öppnade dörren (som var tung) och sprang upp för trapporna. Jag funderade om jag skulle åka till TCA..

"Ja, jag ska åka" sa jag för mig själv men kom på att min pappa säkert skulle säga nej

 

"Är du säker?" sa Pricilla utanför huset.

"Absolut, jag såg att de skulle vara här... och vad har jag att förlora?" svarade jag raskt

"Kärleken" sa Pricilla så lågt att hon nästan viskade och trodde säkert att jag inte hörde. Jag gjorde en liten gest men gick sedan in. Han skulle säkert bli glad om jag kom och hälsade på. Jag tog på min luva och täckte ansiktet, jag snurrade runt och Pricilla gav mig tummen upp vilket betydde att det inte fanns några fans eller paparazzis i närheten som skulle kunna ta en massa bilder på mig. Jag tog ett djupt andetag och stängde dörren bakom mig. Showen hade avslutats hörde jag genom att ingen musik var på när jag var bakom scen. Jag fortsatte att ha luvan på och täcka huvudet. Jag gick fram till en stylist:

"Vet du vart Justin Bieber har sin lodge?" frågade jag henne

"Justin drew bieber?" undrade hon "hans lodge är där" fortsatte hon och höjde ögonbrynet medan hon pekade till höger lite längre bort.

"Tack, tack" upprepade jag och småsprang fram till dörren. Jag knackade lätt men ingen öppnade. Jag drog ner handtaget och fick se Justin. Han låg på sängen med ett tunnt linne som hade dragits upp en aning så att man såg hans mage och bakom honom en tjej som kysste honom på läpparna.

"JUSTIN!!!!!"

 

_____________________________________________________________________________________________

Låångt kapitel! Jag ville bara få det gjort och hittade faktiskt ganska matchande bilder men aja.

Mycket fajt mellan Selena och Justin vaa? Har bestämt att jag ska ha verkligheten men som ni kanske vet är det svårt att veta vad som är sant och om vad som händer. Så jag ska typ blanda verkligheten och fantasin så jag hoppas ni gillar det och KOMMENTERAR ;D

 


 
 
zmackie

zmackie

18 november 2012 17:21

Grymt kapitel! läs min Justin Bieber novell
Kram :)

http://zmackie.bloggplatsen.se/

http://www.zmackie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards