Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 2 december 2012

As long as you love me 15. Closer to you

Av selenatornoveller - 2 december 2012 14:00

    

 

Jag satte mig ner tungt på Justins säng. Jag var utmattad och det var sent. "är du vaken?" frågade Justin pigg och kysste mig på pannan. Jag svarade inte utan tittade upp mot honom och log. Jag kysste honom mjukt och intensivt och han besvarade kyssen livfullt. Jag visste vad han ville. Han drog av sin tröja men hade en tunn t-shirt under. Han hade verkligen en dröm kropp. Jag skrattade till och la mig ner och ja... ni vet vad som händer sen.

     

Jag gnuggade mig ivrigt i ögonen. Jag var fortfarande trött, jag hade inte sovit en blund.

"Tack Justin!" sa jag när han sjutsat mig. Jag kysste honom lätt på hans perfekta läppar och kramade om honom. Egentligen ville jag stanna kvar och krama honom förevigt men kom på att det inte skulle vara möjligt.

"Kommer sakna dig" viskade han och jag släppte till slut honom. Jag log och vinkade.

Jag tittade mig runt om kring... självklart var hon inte här. Jag suckade och satte mig ner på en bänk.

 "Sel!!" ropade en väl bekant röst som nämligen tillhör min bästa vän.

"Chloe" utbrast jag och kramade vänligt om henne.

"Ledsen för att du behövde vänta"

"Det gör inget" svarade jag och hon släppte mig.

Hon log och jag ställde mig upp.

 

En gäsp flög ur min mun och jag kände hur ögonlocken kändes tyngre för varje sekund som gick.

Jag hoppades att unicef snowflake ball skulle gå så snabbt som möjligt.
       

"Hejdå mamma" skrek jag innan jag klev ut ur dörren. Jag kände en sval dimma runtomkring mig. Jag tog ett djupt andetag. Jag knackade på dörren utanför Mandys hus.

"Hej Mills!" sa hon glatt. "Har du hört om den nya skolan andra sidan stan?"

"Nej, vadå?" frågade jag och tittade nyfiket på henne.

"Jo, jag kanske ska börja där och vet du att man får en egen lägenhet man kan dela med någon!!!" tjöt hon.

"Det betyder att du kan göra det och den har jätte bra kurser alltså studier" fortsatte hon raskt.

"Bra!" svarade jag och hon gav mig ett papper. "Läs sedan" sa hon sen.

"absolut" mumlade jag och stoppade ner den i min väska.

.

Hemma, jag pustade ut. Äntligen är jag framme. Jag sprang in till köket och mötte mammas blick.

"Hej!" sa hon och jag kramade henne mjukt. "Mamma läs det här" sa jag snabbt och drog upp pappret Mandy gett mig. "Vad är det då?"

"En ny skola som öppnats på andra sidan stan" svarade jag och for upp för trapporna och lät mamma läsa det själv, annars skulle hon stå i en evighet och läsa allting högt åt mig. Jag slog snabbt på datorn och gick raskt in på twitter. Inget nytt som jag kan se bara att jag fått en till följare. Jag kollade vem det var och det stod SweetKaylee is following you! Jag suckade högt. Varför ville hon följa mig? För att inte verka dum följde jag henne tilbaka och slog istället upp skype. Massa missade samtal från Mandy. Jag slog upp chatt rutan.

Hej Mandy! Sry för att jag inte svarade men jag var borta då :( Hörs

Shit vad skulle jag egentligen säga?! Jag kom inte på något bättre så jag klickade på send och lät meddelandet skickas."Mandy!!" hörde jag mamma ropa nu från vardags rummet.

"Kommer" utbrast jag och sprang ner i full fart. "Goda nyheter! Du kommer börja på en ny skola!" sa hon glatt och ett leende spreds på mina läppar. "Tack mamma!" svarade jag tacksamt och sprang till hallen där min mobil låg. Jag skickade ett meddelande till Mandy och påminde henne om att vi började skolan imorgon.

 

 

Jag stönade lågt. Jag hade kommit fram till hotellet jag skulle va vid. Jag var glad över att inga paparazzis förföljt mig så jag inte behövde vara så spänd. Jag stönade ytterligare en gång och la till en kort suck efteråt.
Jag gick med tunga steg mot mitt hotell rum. Jag var verkligen trött, jag satte på mobilen och möttes av 2 missade samtal och ett meddelande. Jag började med samtalen som var från JB och sedan sms som också var från honom. Jag öppnade meddelandes spänt.

Miss u sweetie!  See ya - JB

 

"Awww" tänkte jag och skickade ett snabbt svar samt stängde av telefonen igen. Dags att sova, kommer bli en lång dag sen...

.

"Framme!" sa Chloe glatt och öppnade bil dörren. "Japp" svarade jag men hon var redan utanför och stängde igen dörren. Jag himlade med ögonen och gick till Chloe. "Din klänning är så elegant"  skämtade hon. "Din med" skrattade jag. Chloe hade en lång rosa/röd klänning... faktiskt väldigt söt.

Jag gick till röda mattan (den värsta delen) och hoppades på det bästa. Jag gick snabbt över till "intervju delen" och massor av olika människor ville fråga mig många saker bla mycke om mig och Justins förhållande. Jag blev ganska blyg eftersom jag visste att jag och Justin ville hålla det privat men det var ju svårt eftersom vi är det populäraste paret i hela hollywood!

 

Jag suckade. Hela eftermiddagen hade jag underhållit mig själv med att rulla tummarna. Jag reste mig snabbt upp gick mot spegeln och drog en hand genom mitt hår. Jag sjöng för mig själv och for sedan till vardags  rummet efter att jag kommit på att det kunde bli en låt av det. Jag skrev in några ackord som passade som melodi och smsade Chaz att vi kunde mötas vid studion nästa dag. Jag suckade men gick motvilligt till dörren ut. Jag kände en is kall vind när jag stängde igen dörren i en hård smäll. det var ju början på December så det var ju inte så konstigt. Jag åkte till stan för att kanske träffa Chaz eller någon eller träffa söta beliebers.

.

Jag parkerade bilen och gick runt och träffade på massor av galna fans.

"Är du och Selena ihop?" frågade en liten tjej i nio årsåldern.

"Jaa" svarade jag och hon log. Jag log tillbaka och gav henne en autograf.

 

"Hej, sötnaws!" hörde jag en bekant röst säga. "Öh, Sel!" svarade jag snabbt och vände mig om. Hon gav mig en stor kram som jag lyckligt besvarade och släppte ner henne på marken.

"Jag fick ta ett tidigare flyg!" tjoade hon glatt och log brett. "Bra gullet, jag ska bara ta några bilder" for det ur mig.

"Och där kom det" sa Selena tyst och himlade med ögonen men jag struntade i hennes kommentar. Jag stönade och gav henne en blick som betydde snälla, ha tålamod! och hon förstod och nickade.

"Vad lång tid det tog att bara ta ett par bilder" mumlade Selena ohörbart.

"Va?" sa jag som inte hört henne tydligt.

"Inget" svarade hon snabbt och gick med full fart ut ur bilen. Jag rynkade pannan men följde efter henne in till vårt hus. Vid ingången hittade jag en full påse med en massa grejer i. "Just det!!!" sa Selena och tittade hemlighetsfullt på mig så vi fick ögon kontakt. "Jag köppte de här sakerna vid halloween till dig men jag glömde bort dem när du... pratade med Tiffany" stammade hon och räckte över påsen till mig. Innuti hittade jag ljus lyktor som var formade som pumpor.

"Thank you sweet heart" sa jag och kysste henne passionerat. Hon besvarade kyssen snabbt och la armarna runt min nacke, aldrig att jag skulle släppa hennes midja nu...

 

___________________________________________________________________________________________

Hoppas ni gillade kapitlet och tack för att ni läste det!!!
Jag vet att det tog lång tid tills det här kapitlet kom ut och att jag tappat mååånga följare men jag har haft fullt upp ;(

Men btw KOMMENTERA! för desto fler kommentarer desto snabbare kommer nästa kapitel ut....

 


 
 
Filippa

Filippa

2 december 2012 17:44

SÅÅÅÅ BRA! JAG ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR DEN HÄRA NOVELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.filippa-eriksson.bloggplatsen.se

 
bellazendayaforever

bellazendayaforever

3 december 2012 16:05

fin blogg kan vi göra länkebyte

http://bellazendayaforever.bloggplatsen.se

selenatornoveller

5 december 2012 16:00

Okej!
Förlåt att jag inte svarat förresten..
Jag lägger till dig direkt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards