Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 14 december 2012

As long as you love me 17. All this way

Av selenatornoveller - 14 december 2012 15:00

 

 

"Jag tror vi alla behöver kläder inför julen!" tjoade Candy och gick in till en butik med festklänningar. Jag köppte en vin röd klänning medan Candy köppte en ljus grön kort klänning och Ashley tog en svart vit stor klänning. "Vart ska vi nu?" sa Ashley och tog armkrok med oss. "Vi behöver ju fortfarande, väskor, smink, accesoarer, smycken!" utbrast Candy. "You're hopeless but okey! Let's do it for you!!!" flinade jag och stoppade min klubba i munnen.

    
Jag gick in med bestämda och raka steg mot studion med Justin hand i hand. Justin hade sagt till mig att inte följa med men hon instisterade i alla fall. Jag hälsade på Ryan och Usher och gick sedan fram till Justin och tog hans hand.

.

Efter 2 timmar åkte jag hem eftersom det blev ganska tråkigt att höra alla prata, skriva osv. Jag suckade och gick igenom min fulla kontaktlista flera gånger innan jag hittade den jag sökte efter. Jag tryckte på Demi Lovatics Undrar varför jag skrev Lovatics efter Demi. Jag himlade med ögonen och rang henne.

"Hej det ät Demetrina Lovato" svarade hon efter några försök. "Hej Demi, kan jag komma hem till dig idag?" bad jag henne vänligt och hon svarade förståss ja för att vara trevlig. "Great! Så kan jag komma nu alltså typ om tio minuter" undrade jag. "Sure, jag har ändå inget att göra!" sa hon och la på luren innan jag hunnit säga något. Jag rynkade pannan men svängde sedan in på Demis gata. Jag tog ett sjupt andetag innan jag parkerade bilen på hennes uppfart. Det var länge sen jag såg det där gamla huset funderade jag innan Demi stack fram sitt lilla huvud vid dörren. Antagligen hade hon hört når jag åkte förbi. Jag hälsade artigt och steg in. Hon gav mig en gosig kram som jag varmt besvarade. Jag saknar de där mysiga kramarna....

 

 

"Äntligen har vi shoppat klart" stönade jag lättat och lutade mot en vägg för att vila armarna som hållit en massa påsar som fyllits på med saker hela tiden.

"Äntligen?" sa Candy och höjde ögonbrynet.

"Meh, du vet ju att jag inte gillar att shoppa" svarde jag.

"Ja vet!" skrattade hon sen och gick mot utgången med Ashley hack i häl. Jag himlade med ögonen innan jag släpade mig efter Ash och Candy också. När vi väl var på väg drog jag fram mobilen och såg att jag fått ett sms av Justin. Jag tittade runtomkring mig och såg att Ashley och Candy pratade med varann vid framsätet. Jag drog fram mobilen mot ansiktet och läste.

Hej jag försökte ringa dig men du svara inte. btw så var jag i studion idag men jag ska kanske dit imorgon men jag skickar sms bye - Justin Drew Bieber
Jag svor lågt och la argsint ner mobilen i väskan igen. Så nära att jobba igen, så nära! Jag svor igen fast inombords (högt). Imorgon var det tisdag men jag hade sluppit skolan eftersom det var studie dag. Nu hade jag en ursäkt att inte komma till skolan imorn.. en riktig ursäkt också! Jag små log och insåg att vi var framme vid garaget. "Vad det gick snabbt" tänkte jag. Jag gick motvilligt mot huset medan jag hörde Ashley och Candy babbla. När de frågade mig något nickade jag bara. De funderade säkert över julfesten. Jag ville verkligen inte vara på nått tråkigt kalas. Jag bet mig i läppen när jag tänkte om Justin skulle ha en fest, men... varför skulle han bjuda en tjej som jag, mig?

 

Jag kände hur jag började få huvudvärk av allt tänkade. Jag ursäktade mig och sprang in till toaletten för att ta en paus från allting runtomkring.

Ärligt talat vet jag inte riktigt hur lång tid jag satt där på golvet.

 

Jag tog ett djupt andetag när vi slutat skolan. Jag var egentligen glad över det för att lärarinnan vi hade den låånga lektionen med var super sträng. Jag suckade högt och gick mot korridoren. Jag hade dessutom mitt skåp en våning ovanför Mandys. Jag joggade nerför trapporna och sedan mot Mandy som var vänd mot en blondin. "Jag tänkte väl att hon skulle skaffa nya vänner snabbt" sa jag surt för mig själv så att ingen hörde. "Mandy" sa jag och petade henne på axeln. "Åh hej Milly, kolla vem som är här, Kaylee!" utbrast hon och la sitt huvud mot hennes axel.

 

Kaylee skrattade och Mandy flinade tillbaka. "Fantastiskt eller hur?!" tjöt Mandy.

"Perfekt" sa jag falskt och gjorde tummen upp men la fingrarna i kors. "Jag fixade så att jag kan bo i eran lägenhet för att jag inte hade någon att dela med!" fortsatte Kaylee istället för Mandy. Den där kvinnan ville verkligen sno min bästa vän eller hur!? "Vad bra, antar jag...." svarade jag och hade fortfarande fingrarna i kors bakom ryggen.

Hur skulle jag kunna klara av ett år med henne!

 

Jag drog snabbt upp mobilen ur fickan och rang Selena.
 Hon svarade glatt.

"Hej Sel! Var är du?" frågade jag och lutade mig mot bildörren.

"Jag har precis åkt från Demi" var de fortfarande vänner? Jag trodde de liksom broke up.

"durå?" undrade hon sedan och avbröt mina tidslösa tankar.

"Är utanför vårt hus" svarade jag.

"Men, jag också" sa hon och jag vände blicken åt höger och där stod hon och vinkade. Jag la på och hon sprang fram till mig. Jag gav henne n stor kram och kysste henne sedan mitt på läpparna. Efter kyssen log hon och vi gick in hand i hand. Selena beslöt att beställa hem pizza. "Tydligen så har pizzerian stängt!" suckade hon.

Hon stack in huvudet i kylen och hittade 2 stycken burkar med Ben & Jerry's.

Snart kom hon in i sovrummet där jag väntade och satte på TVn.

"Glass?" frågade hon och räckte mig burken.

"Absolut" svarade jag.
Efter det bästämde vi oss att kolla på en skräckfilm. Redan efter fem minuter skrek Selena vettskrämt och drog snabbt sina händer för ansiktet som for ner mot mitt bröst. "Ey, det har ju inte börjat nästan" skrattade jag och hon drog bort händerna så vi fick ögonkontakt.

"Min gäntleman" skojade hon och kysste mig mjukt på läpparna. Jag besvarade kyssen som var väldigt lång.

"Du vet väl att jag älskar dig?" viskade hon emmelanåt. "Vet inte, bevisa det" svarade jag busigt och kyssarna hade utvecklats till hångel som pågick lång tid. Till sist låg alla kläder på golvet och Selena stönade då och då. Jag kysste henne vid örat så hon skrattade högt.

"Okej, jag tror dig.. du älskar mig" Viskade jag i hennes öra. "Men inte mer än jag älskar dig"

 

________________________________________________________________________________________
Jag vet typ jätte litet kapitel men jag hoppas i alla fall du/ni gillade det.

Jag vet att det kommer jätte få kapitel men jag försöker så gott jag kan att hinna med alla kapitel som behövs :o))

KOMMENTERA i alla fall, era kommentarer gör kapitel.

Minst 5 kommentarer för ett till kapitel okej?

       


 
 
Filippa

Filippa

14 december 2012 15:43

SÅÅÅÅÅ BRA!!!!!!!! Du är min favorit novellskrivare!

http://www.filippa-eriksson.bloggplatsen.se

 
Sofi

Sofi

15 december 2012 00:29

OMG Kolla denna bilden det verkar som om Justin har träffat någon ny tjej och snygg är hon inte :( de har precis läckt ut, papparazzibilder, vad tror ni vem är hon??? http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22

http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22

selenatornoveller

16 december 2012 09:10

Faktiskt har jag ingen aning men jag håller med att det är sorgligt om de gjort slut. Men jag hoppas de inte gjort det!!

 
Ingen bild

alice

15 december 2012 10:42

hej
jag tycker värkligen att det är löjligt att du tycker att dina kapitlar är inte så bra, dom är super bra!
din blogg är bäst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards