Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 24 december 2012

As long as you love me 19. Like we gonna die young

Av selenatornoveller - 24 december 2012 16:30

 

 

"Kom" sa jag och tog hennes hand - samt förde henne mot parkeringen- där några galna fans stod även fast det var bakvägen. "Följ med mig" skyndade jag och hoppade in i min bil. "Vad ska vi göra nu?" undrade hon ännu en gång. "Planera" svarade jag och gasade så att hon hoppade till. "Oj, vad kul det ska bli" svarade hon ironisskt.

"Japp, jag tänkte vi kunde ordna en fest"

 


Jag hoppade snabbt ur taxin lättad eftersom den som kört bilen rökt ovanligt mycket medan vi körde.

Ashley gjorde en grimas.

"Typiskt! När vi kommer hem kommer Candy tro att vi rökt" sa hon tungt medan hon gick fram till mig.

"Ännu, värre... min pappa kommer tro det" svarade jag men det verkade som om  hon inte hörde mig eller ignorerade hon mig.

"Tror du verkligen det är en bra idé att komma till festen... jag menar, hela hollywood - inklusiv kändisar - kommer ju vara hä och jag tror det kommer bli rätt så vilt" oroade hon sig när vi var på väg in.

"Hurdu, jag är trött på att bara vara den blyga rädda tjejen vid hörnet som inte kan passa in! nu har vi chansen och vi kan bara inte sumpa den!" svarade jag som i en sån där 'dramatisk' film.

" *fniss* okej" sa Ahley och gick in och vi möttes av en folkmassa som bestådde av både en massa rika personer och kändisar.

"OMG, det var fler än jag trodde..." flämtade hon till.

"Japp, Justin sa att det bara skulle vara en samankomst med ett par vänner för att fira Julafton!" sa jag och trängde mig in bland en massa människor med Ashley i handen så vi inte skulle tappa varann. När vi kommit en bit ifrån hallen fanns det inte lika mysket folk och jag stannade för att hämta andan.

"det här kommer bli svårare än jag trodde" suckade jag och gick ut mot trädgården där det fanns ett dansgolv.

"Nu när jag tänker på det så är det här typ en jätte liten fest om man är en riktigt stor stjärna" sa Ashley och tittade på mig med ett flin medan hon drog mig allt närmare och närmare dansgolvet. Neeej!

 

 

"Um,  Chloe har du sett Justin?" frågade jag Chloe.

"Nope" svarade hon

"Tack i alla fall" himlade jag och sprang mot Alfredo. Han var ju en av Justins tajtaste vänner... eller hur?

"Ja. han gick för att leta efter dig, jag tror att han är i källaren" svarade Fredo och erbjöd mig en drink men jag tackade nej och joggade sedan nerför trapporna. Jag frågade en tjej som sa att jag skulle backa. Jag rynkade på ögonbrynen men nickade och gjorde som hon sa och möttes av en annans rygg. Jag vände mig om samtidigt som han så att våra näsor nästan snuddade vid varandra.

"Hittade dig" sa Justin och jag gav honom en kyss.

"Jag visste inte att det skulle komma så många" sa jag efter kyssen.
 Precis efteråt sprang två tonåringar (en kille och en tjej) ut och tjejen ramlade ihop och killen hostade som en galning,

"Justin, du borde inte servera så mycket vin och alkohol" sa jag skrämmande.

"Det där skulle ju kockarna fixa" surade han och grappade tag om min hand och gick upp med mig hack i häl.

Efter några minuter stod vi på dansgolvet samt kysstes då och då. Plötsligt spelades en tryckare och Justin drog mig närmare mig och lät våra pannor nudda varann. Efter tryckaren spelades All Around The World.

Låt festen börja....

 

 

Det var dagen innan Julafton och jag satt i Kaylees bil. Tydligen hade Selena och Justin ordnat en fest och jag hade varit där helatiden med Mandy och Kaylee. Kaylee hade faktiskt varit jätte snäll men hon och Mandy hade helatiden försvunnit och jag hade letat efter dom ungefär halva festen. Dessutom hade jag stötit på en massa fulla ungdomar som typ var i min ålder som jag snabbt småsprungit ifrån. Jag drog upp min mobil och såg att den lilla pekaren stod på halv två på natten. Jag gäspade djupt.

"Eller hur Milly?" hörde jag Mandy säga,

"Va, va?" upprepade jag och skakade på huvudet.

"Att festen var ball! Eller hur?" sa Kaylee utan att dra blicken från vägen vilket var bra. Jag orkade verkligen inte att prata med henne när vi fick ögonkontakt.

"Uh, ja jag antar väl att den var rätt cool" mumlade jag och andades tyngre och tyngre. Jag pillade lite med min fläta och var glad över att jag färgat håret svart igen samt hade jag färgat lite blonda slingor.

Vilken lyckad jul antar jag...

 

 

Jag vaknade på soffan i vardagsrummet. Festen hade varit Crazy! När jag tänkte resa mig upp märte jag att en tjej låt ovanför mig... Selena. Hon andades tungt med huvudet vid min mage. Jag slöt mina ögon och det kändes som om en film spelades upp i mitt huvud från igår kväll. Jag mindes ingenting innan men du minns jag varenda detalj om vad som hände. Varje sekund kändes som en timme och när jag öppnade ögonen såg jag Selena gäspa.

"Jag minns verkligen ingenting från igår" sa hon med hes röst.

"Jag met" grumlade jag. Tydligen hade vi varit fulla igår kväll och allt hade gått så fort. På golvet låg skräp ölglasbitar och till och med kläder. Jag suckade.

"Kom!" sa Selena och tog min hand ödmjukt och förde mig till Julgranen. "Dags att pynta" skrattade hon och jag log medan jag satte på radion. Både jag och Selena sjöng med. Mistletoe spelades och Selena drog fram en mistel.

"Oj då, vi står visst under misteln!" skämtade hon och jag drog henne närmare henne och kysste henne en lång stund. Hon la sina händer omkring min hals och nacke medan jag la mina armar runt hennes midja.

"God Jul älskling" viskade jag under kyssen och kysste henne igen.

En skön känsla flög i min kropp. En perfekt känsla.

 

_________________________________________________________________________________________

Herregud! Jag slängde ihop någonting och jag hoppas ni gillade det!!
Det här kapitlet är min Julklapp åt er så GOD JUL!! Jag älskar verkligen er och alla era kommentarer   fortsätt KOMMENTERA!

GOOOOOOOOOD JUUUUUUL TIIIIIILL ALLLLLLLA!!!!!!!
*tidsinställt inlägg*

 

 
 
Filippa

Filippa

26 december 2012 12:16

JätteBra! Och baraså du vetÄLSKAR jag dun novell!!!

http://www.filippa-eriksson.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Samantha

26 december 2012 18:22

Jätte bra när kmr nästa????!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards