Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 16 februari 2013

As long as you love me 30. Valentine's day

Av selenatornoveller - 16 februari 2013 17:15

 

 

Jag bet mig raskt i läppen och bet av en tugga av min macka jag köppt hos Subway. Justin hade bett om förlåtelse.., tänkt jag och orden surrade i mitt huvud: Jag hatar dig!!!....Jag hatar dig!!! "Fy faan. Skärp dig nu Selena! " murlade jag och tog en klunk av läsken på bordet. Jag reste mig och och förste undan tallriken samt glaset. Det enda i min tanke var Justin. Jag fattade det inte....hade jag fortfarande känslor för honom?!

"Olala..." viskade Mandy. "Jag tror någon kollar in dig!"

"Lägg av!" klagade jag och hon flinade. Jag kollade på killen som Mandy hade menat. Söt, snygg och i min ålder. Faktiskt helt okej. "Nu sticker vi från den här jävla skolan" svor jag och hennes flin på läpparna blev ännu större.

"Åhhh" sa Mandy drömmande. "Vad håller du på med?" undrade jag och log snett. "Imorgon är det alla hjärtans dag!" tjöt hon hoppfullt. "Och? Vi har inga dejter" svarade jag ärligt. "Ja vet men jag älskar romantik och vet du? Vi kan få dejter" hon kollade busigt på mig. "Vad har egentligen hänt med romans? Man blir ihop gör slut, hittar någon annan gör slut och blir sedan tillsammans med sitt ex" Jag gjorde en gest med händerna

 

"Okej, okej men vi ska inte missa 'Alla hjärtans dag diskot'" försvarade hon sig. "Vad ska vi ha på oss, jag har inget snyggt ju" försäkrade jag. "Fel igen!! Jag har beställt kläder på internet! Och förresten är du skyldig mig 489 kronor" krävde hon. "Du är så löjlig" suckade jag. Det plingade till på dörren sedan for Mandy iväg nerför trapporna.

Jag hörde en massa tjattrande och sedan susade Mandy upp igen med två kartonger under armarna.

"Den här är till dig och den här är till mig" sa hon triumferande och visade upp en mörkblå kort klänning.

"Sexigt!" skämtade jag. "Seså. Visa upp din klänning nu!" Mandys tålamod verkade inte hålla särkillt länge. Jag drog upp inehållet från kartongen och såg en gullig blommig klänning med ett hjärta bak.

"In love.." mumlade jag. "Jag tänkte väl att du skulle gilla den" skröt hon.

"Det här kommer väl inte bli så tråkigt trots allt"

 

"Bye Pricilla" ropade jag innan hon klev in i bilen. Jag dansade ut i hallen. 

"Tomorrow är det Valentine's Daay" hojtade jag innan jag märkte mobilen vibrera i fickan.

 

" T o m o r r o w   i s   i t   V a l e n t i n e s ' s   D a a y "


Jag fiskade smidigt upp den och svarade med glad stämma.

"Hej, Charlotte" sa jag glatt. "C-h-l-o-e" rättade hon mig. "Så har du några planer för imorn än?" frågade hon rakt på sak.

"Nepp. Jag är ju Singel" stönade jag. "Wonderful, kan vi inte ses vid beachen wonderful?" föreslog hon.

"Aa, det låter bra. Villka kommer" svarade jag tillbaka. "Bjud in villka du vill" sade hon. "Oki. Ses vid fyra antar jag"

"Mm" lovade hon. "Goodbye bestie" jag la på och funderade ut några som skulle kunna följa med.

Taylor, Francia och Pricilla får räcka, tänkte jag och antog att Chloe bjudit in ungefär lika många själv. Jag gjorde en snabb grimas innan jag snabbt kollade nätet.

Justin Bieber on SNL!!
Varför valde dom en amatör?, tänkte jag tyst för mig själv.

  

"Är du okej?" undrade jag och tittade skumt på Tiffany.

"Hon är din Cowboy" skrattade hon och vände på mig så jag nu kunde se Selena vid stranden. Snart såg hon mig och ställde sig hastigt upp. "Vad gör du här?" sa hon allvarligt men hennes ton lät rätt så oseriös.

"Jag gjorde slut med Tiffany" erkände jag. "Va?! Varför" utropade hon.

"För att jag är kär i dig" hennes kinder blev snabbt röda. "Awwwnnn" svarade hon generat. "Lova att du alldrig slår mig igen?" frågade hon.

 

" B u t   p r o m i s e   t h a t    y o u   n e v e r   b e a t   m e    a g a i n ? "


"Jag svär" lovade jag och hon log. "Då antar jag väl... att jag kanske skulle kunna ge dig en andra chans" flinade hon. Hon kysste mig passionerat. Efter kyssen kollade jag bakåt och såg Tiffany med huvudet på sned och gav tummen upp. "Men vad gör vi här då?" frågade jag och tog hennes hand samt släpade henne bort.

"Vart ska vi?!" tjöt hon. "Det får du se"

 

"Hur kunde du!" muttrade Ashley och tog ett steg närmre mig. "Vad menar du?" frågade jag. "Jag menar hur kunde du låta Justin bli ihop med Selena igen" sa hon oallvarligt.

Jag puttade till henne på axeln och suckade.

"Men vad ska vi göra nurå??" stönade Ashley och kollade ut genom fönstret.

 

Då befann vi oss hemma i mitt tråkiga rum.

"Kolla inte på mig" svarade jag snabbt. "Åh just det. Glöm det jag sa jag måste lämna tillbaka min jävla bok" svor Ashley och innan jag hunnit säga hej hade hon redan vart på väg. Snart plingade det till på dörr klockan.

"Kommer" skrek jag. "Hej" sa personen bakom dörren bittert.

"Christyn?" mumlade jag fram. "Vad gör du här" fortsatte jag och svalde. "Du är min syster ju... Jag ville ju så himmmla gärna träffa dig" utropade hon ironiskt med en grimas på fejset och gjorde en gest. Själv stod jag kvar uttryckslös.

"Vad gör du här" upprepade jag irriterat. Hon tog ett steg närmare och stanken av sprit och rök spreds i rummet.

"Fy faan, Christyn. Lägg av med alkoholet, du är ju fy faan bara 16!" röt jag och rös till i kroppen. Hennes armar och ben stelnade till på grund av min ton.

-

Jag vaknade upp och låg på golvet. Det ända jag minns var Christyns hårda knytnäve som träffade mig i magen.

Jag antog att jag bara hade legat på golvet i ungefär tjugofem minuter för att varken Ashley eller pappa kommit hem än.

Jag gned mig i pannan och kände hur huvudvärken lättade lite.

Jag ställde mig vingligt upp och märkte att en cigarett låg mosad på golvet. Jag och Christyn har alldrig haft en bra relation efter att mamma dött. Ingen visste varför eller hur så plötsligt bodde Christyn hos sin halvgalna morbror och sin fulla moster eftersom hon vägrade vara en sekund med mig. Hur kunde man låta en sextonåring röka och ta droger? tänkte jag och himlade med ögonen. Snart vibbrerade mobilen som betydde att jag fått ett sms. Jag blev kall i kroppen när jag såg från vem det var från....

 

_____________________________________________________________________________________

KOMMENTERA vad ni tycker! Destå fler kommentarer destå fler kapitel blir det :))

 





 
 
Filippa

Filippa

17 februari 2013 15:47

JÄTTEBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.filippa-eriksson.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards