Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 25 februari 2013

As long as you love me 32. It was always you

Av selenatornoveller - 25 februari 2013 16:36

 

 

Jag höjde ögonbrynen åt mina tankar. Jag hörde ett litet surr från min mobil och klickade på smset. Jag kommer komma hem imorron så vänta inte på mig. Love - JB Jag fuktade irriterat mina läppar och la våldsamt mobilen på soffan. Snart kom ju Iphone 6 så varför vara så himla varsam med den jag hadde? Jag undrade om jag skulle gå ut en sväng men vad skulle jag göra? Antagligen skulle jag bli attakerad av galna fans eller skulle en massa paparazzi fotografer jaga mig. Bättre att stanna hemma.


"Mandy" började jag och vi fick ögonkontakt. "När har du träffat Selena?" frågade jag och hon log milt. "Som om du inte mins!" hojtade hon och hennes blick flyttades till hennes iphone. "Nej, faktiskt inte" fnös jag och hon förvånades av mitt tonfall. "Minns du inte när jag gick till Selenas konsert We own the night och hon tog med mig backstage?" undrade hon och jag nickade fundersamt. "Aha, ja. Jo, nu minns jag. Jag fick inte följa med" muttrade jag.

Jag suckade lättat och tog fram det rosa glittriga nagelacket jag hade framför mig.

-

Jag stönade trött och en lång jäspning lämnade min mun när jag vaknade. Min blick möttes av spegeln och jag såg hur många knutar satt fast på mitt toviga hår. Jag kammade motvilligt det och plattade mitt annars ganska vågiga hår. Efter det dog jag på mig ett par rena underkläder, shorts och en 'big size' tröja.

-

Efter frukosten gick jag upp till Mandy. Jag knackade på dörren och snart stack hennes osminkade ansikte ut från dörren.

 

"What the fuck! Varför har du ditt nattlinne på dig?! och varför har du inte duschat?" vrålade jag förskräckt.

"Vad menar du" gurglade hon tillbaka.

"Det är skola idag! Minns du inte det?"

Jag kollade min mobil en sista gång i hopp om att få se ett nytt sms från Justin men inget. Jag tog ett djupt andetag och sträckte mig efter min handväska. "Satan" svor jag när jag såg mina smutsiga converse men tog ändå på mig dom.

"Men vart ska du?" Ashley stod bakom mig med ett busigt flin på läpparna. "Du behöver ju inte gå i skolan" tvekade jag.

"Och?" hon tog ett steg framåt. "Jag sjutsar dig. Hoppa in" beådrade hon mig och visade sina blanka bilnycklar.

Jag skrattade. "tack" log jag och hon tog på sig sin ytterjacka.

   

-

Inombords hurrade jag eftersom den sista lektionen var slut. Allting hade känts som en enda stor ekvation.

"Studenter. Glöm inte att läxan ska in i övermorgon" ropade läraren efter mig. "Jag brydde mig inte. Det var sista året så jag längtade efter skolavslutningen som inte skulle vara förän om typ 5 mån. Men Scooter hade sagt att jag behövde minst få ett B- eller så var det över med jobbet. Mina tankar avbröts av att jag kommit ut på skolgården. Jag gick med korta, snabba steg mot parkeringen  medan jag kollade på mina ballerina skor och letade efter Ashleys bil. Efter en stund av tittande rang jag henne för att inte se ut som ett fån som letar efter sin bil. "Hallojsan" kvittrade Ashley. "A, du vart du?" mumlade jag. "Oh jag ser dig. Goodbye" fortsatte jag och klickade av samtalet. "Tja" hälsade Ashley glatt.

Efter ett par minuter av tystnad avbröt jag den. "Det här är inte vägen hem" kontrolerade jag. "I know sweetie. Jag måste göra några ärenden" svarade hon. Ett brett smile spreds på henes läppar och hon tog på sig sina solglasögon.

2 dåååliga tecken.

 

Jag öppnade ytterdörren och slängde igen den efter mig. Jag såg Selenas skor och jacka så jag antog att hon låg och fipplade bland en massa kanaler på Tv i nån soffa. Tanken på henne fick mig att få gåshud. Jag hade rätt. I vardagsrummet satt hon med datorn i högsta hugg. "Vagöru?" hummade jag. "Justin!" utropade hon och gav mig en kram. "Hey. Har du saknat mig så mycket" skrattade jag och hon avbröt kramen. "Japp. Ditt hus är såååå fucking boring" klagade hon och hennes reaktion fick mig att le. Jag rynkade pannan. "Har du ätit pizza?" frågade jag och hennes ansiktsuttryck blev stelt. "Njaa" hon blev generad, "Är du arg?" oroade hon sig.

"Nepp. Men säg till först ok?" hon nickade allvarligt och jag slängde frivilligt kartongen i soporna.

"Jag har lyssnat på din nya låt" avslöjade hon. "Har du snokat igenom min dator?" sa jag ganska irriterat.

"Den är bra" hon brydde sig inte om mitt tonfall. "Tackar, men det är inte jag som har skrivit den" tackade jag.

"Vem?" bubblade hon fram nyfiket. "Du och jag"

"Va?" hon höjde ögonbrynen. "Kommer du inte ihåg när vi gjorde en låt tillsammans" hon nickade. "Jag ändrade bara takten, rytmen och ändrade melodin"

"Vad sött" tjöt hon med glad stämma.

Hon kysste mig intensivt och romantiskt. "vi tar en bild" föreslog hon och log mot kameran. "Kolla" hon visade bilden.

 

________________________________________________________________________________________

fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck..
.

Jävlar vad kort kapitel. MEN HÖRNI VAD ÄR ALLA KOMMENTARER??

jag looovar att det kommer häda mera i storyn men ha tålamod ;D

glöm inte bara att :  


 
 
Ingen bild

Anonym

26 februari 2013 21:24

bra!

 
Ingen bild

Filippa

27 februari 2013 13:27

Braaaaaaaaaaa!!!!! ツ❤

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards