Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 28 februari 2013

As long as you love me 33. Stay right there

Av selenatornoveller - 28 februari 2013 18:56

 

"Nepp. Men säg till först ok?" hon nickade allvarligt och jag slängde frivilligt kartongen i soporna. "Jag har lyssnat på din nya låt" avslöjade hon. "Har du snokat igenom min dator?" sa jag ganska irriterat. "Den är bra" hon brydde sig inte om mitt tonfall. "Tackar, men det är inte jag som har skrivit den" tackade jag. "Vem?" bubblade hon fram nyfiket. "Du och jag" "Va?" hon höjde ögonbrynen. "Kommer du inte ihåg när vi gjorde en låt tillsammans" hon nickade. "Jag ändrade bara takten, rytmen och ändrade melodin" "Vad sött" tjöt hon med glad stämma. Hon kysste mig intensivt och romantiskt. "vi tar en bild" föreslog hon och log mot kameran. "Kolla" hon visade bilden.

   

 Jag suckade nöjt medan jag väntade på att Justin skulle komma ut ur badrummet. När han äntligen klev ut la jag mobilen på sängen medan jag höjde blicken. Den träffades av Justins hasselbruna ögon. Jag log och upptäckte att han var shirtless. Holy shit! Jag flyttade blicken mot handduken istället och tog upp den. "Ey, vad ska du göra?" frågade han mjukt. "Det kallas att duscha" jag himlade med ögonen och låste toalett dörren. Efter duschen torkade jag mitt hår och sminkade jag mig lätt. När jag öppnade dörren igen satt Justin på sängen iklädd jeans, och en vit t-shirt. Hans muskler blev perfekta i solskenet. Jag ruskade på huvudet. Jag såg att Justin spelade angry birds. Jag suckade missnöjt och rotade sedan igenom alla lådor för att hitta några passande kläder. "Ta den blåa nya tröjan" föreslog Justin utan att titta på mig. "Den blommiga?" undrade jag och vände mig om. Han nickade lungt.

Jag tog den och ett par gråa strumpbyxor och lockade mitt hår snabbt. "Jag måste gå nu sel" sa Justin sedan och reste sig. "Va? Men Neej!" klagade jag och såg bedjande på honom. "Det tar inte lång tid okej?" svarade han hest.

Mitt nackhår stod rätt uppåt och jag fick en rysning. Hans mjuka läppar snuddade vid mina torra innan han öppnade dörren och gick ut.

Jag slog mig i pannan och stönade.

-

Jag hörde knarrande i golvet och antog att Justin kommit. "Vart har du vart då?" jag kollade nyfiket upp mot honom.

"Först skrev jag autografer på ett par Akustiska album och tog bilder med fans. Sen sprang jag till gymmet." sade han.

"I 3 timmar?" suckade jag och han höjde ögonbrynet.
"Vad är det med det?" sa han lätt irriterat. "Inget mumlade jag och bytte samtalsämne. "Vad ska du göra på din 19-årsdag då?" log jag glatt. "Vet inte. Gå till nån klubb och festa eller nått" Justin la laptopen i sitt knä och loggade in.

"Jag som inte har en present!!" retades jag. "Vad sägs om birthday sex?" skrattade han.

 

"Justin?!" rodnade jag och gav honom en grimas. "Vad? Du lovade förra året när du sa nej" svarade han kaxigt. "Klockan tolv" fortsatte han. Jag skakade trött på huvudet. "Vi får se"

 

Jag skickade ett "Happy Birthday" meddelande till Justin medan Ashley och jag åkte hem igen. Tydligen skulle hon posta ett brev. "vad gör du?" stönade hon efter en några minuter av tystnad. "Inget, smsar bara" det verkade som att hon inte lyssnade eftersom hon höjde volymen. Kiss you spelades på typ hösta volymen och hon sjöng falskt och högt.

Jag vrålade till henne att sänka men hon verkade vara helt inne i melodin. Jag suckade och när musiken var slut sänkte hon igen.

"Jag hatar den låten" jag gjorde en gest med händerna. "Hur kan man inte gilla one direction" försvarade Ashley sig.

"Just saying.." mumlade jag och kollade igenom min inkorg. Ett mejl från Scooter att jag skulle jobba på Måndag.

Slippa skolan=yieppie. "Ska jag lämna dig och hämta dig från skolan nästa vecka?" sa Ashley och petade mig i axeln.

"Ögonen på vägen! Och nej jag ska jobba. Men det behövs inte. Jag kan ringa typ Justin, gå eller ta bussen" svarade jag och hon bara hummade som svar. Jag såg hur vi kom fram till huset och jag klev ur snabbt. När jag öppnade såg jag hur pappa röt någonting jag inte riktigt hörde. Vad var det som hade hänt?

 


"Tja, jag skulle hällre stannat hemma med dig" svarade  jag och flina

Jag funktade desperat mina läppar. Vart tog Selena vägen nu då? Ena sekunden är hon där och i den andra är hon borta. Långt borta såg jag hur hon tittade sig runtomkring och bet sig i läppen. Jag gick snabbt dit. "Haha, där är du!" hennes mungipor drogs uppåt. Hennes leenden var så söta. "Vad tycker du om klubben då?" Selena höjde ögonbrynen.

de. "Kom" hon drog bort mig och hennes klänning glittrade i spotlighten. Snart stod en taxi och väntade på oss en bit bort. Hon kysste mig snabbt på kinden innan hon småsprang bort mot taxin.

-

När vi kommit hem gick Selena till kylskåpet och ställte fram 2 glas sprit som jag tog emot snabbt. Hon log.

När vi druckit klart slängde hon en hastig blick på klockan.
"Klockan är tolv" fnissade hon busigt. Jag trodde nog att vi båda 2 var fulla. Jag nickade och hon log busigt.

 

__________________________________________________________________________________________

Ledsen för så korta kapitel men jag har haft fullt upp och haft det dåligt att skriva på sistonde. Jag tycker själv att det här kapitlet blev typiskt men i alla fall KOMMENTERA vad ni tycker. Det kommer bli lite mer drama hos Tiffanys sida och det kommer ni få se nästa kapitel tror jag. Det där mellan Selena och Justin har jag sett från andra bloggar så snälla klaga inte sen?!

 



 
 
Ingen bild

Filippa

1 mars 2013 19:47

ASBRA!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards