Jelena noveller: Noveller om paret Justin Bieber & Selena Gomez

Direktlänk till inlägg 29 mars 2013

As long as you love me 41. Hello, Goodbye

Av selenatornoveller - 29 mars 2013 21:45

 

 

"Hej gumman" jag sträckte ut händerna och hon besvarade min kram. Hårt.

   

" H a h a       H i      s w e e t i e "


"Aj, du krossar ju mig" skrattade jag.

"Förlåt" fnittrade Miranda.

"Ja har saknat dig" upprepade hon. "Och jag dig!" jag petade henne löst på näsan vilket fick henne att pipa.

"Hur har du haft det med mormor i New York" frågade jag mjukt och hon tog ett djupt andetag. "Bra, jag och mina kompisar längtar efter att få börja i 4.an" svarade hon glatt.

"Vad ska vi göra?" fortsatte hon och kollade nyfiket på mig. Jag klistrade upp ett leende på läpparna.

"Jag kan inte syrran. Jag ska åka iväg" jag sträckte på mig. "jaha" mumlade hon besviket. Jag fortsatte.

"När jag kommer hem kommer du ligga i säng men imorgon är jag bara din" log jag och hon tjöt lyckligt. "Gå nu och hjälp mamma med maten" jag nickade mot köket och Miranda nickade.

"Okej" sa hon lätt och försvann. Jag log innan jag sprang upp för att ta en dusch. När jag torkat mig kände jag mig betydligt mycket fräschare. Jag tog upp min mobil skickade ett - Vad är du? meddelande till Mandy och klickade på skicka. Jag satte mig på stolen med en duns och skulle precis sträcka mig efter kammen när det plingade till. Mandy.  Jag hörde hur Miranda hojtade om att öppna dörren och efter några minuter hade Mandy sprungit upp in till mitt rum.

"Vart har du varit?" spottade jag ur mig.

"Förlåt för att det var trafik" fräste hon tillbaka. Jag himlade utråkande med ögonen och fortsatte kamma  mitt trassliga hår.

"Du gör fel" klagade Mandy och tog kammen ur handen på mig. "Så här" sa hon och trasslade lätt ur tovarna ur håret.

 

"Äntligen" pustade jag lättat ut när vi kom fram till huset i Stratford. "Det var bara 20 minuters åkfärd från flygplatsen" sade Justin med ett höjt ögonbryn. "Jag vet men jag är så himla trött suckade jag och klev ur bilen samtidigt som Justin.

Han nickade och la en arm om mig.

Snart såg jag Jazzy stå och vinka från fönstret. Jag och Justin skrattade roat åt henne och vinkade tillbaks.

När vi kom in möttes vi av Jazzy och Jaxon som kom springandes. De var oehört glada över att få se oss speciellt Justin som de inte träffat på rätt så länge.

Snart syntes Pattie, jag som trodde att Jeremy skulle vara där.

"Hej Selena, det var länge sen" log hon vänligt. Jag kramade om henne och hon besvarade min kram samt kramade om sin son.

"Jag hoppas att det inte är opassande men jag har bjudit hit ett par vänner och släktingar från familjen" sa hon snällt.

"Nejdå, det blir bra. När kommer dom?" frågade jag. "Vid middag" svarade hon.

"Vart är pappa?" frågade Justin. "Oh. Han skulle bara göra några snabba ärenden. Vi nickade.

Jag och Justin gick till vardagsrummet där Jazzy och Jaxon sprungit medan vi babblat på. "Kolla!" utbrast Jazzy och visade en leksak som föreställde mig som miniatyr. Jag skrattade till. och satte mig på knä.

"Vadå?" undrade Justin som satt i soffan. Jag visade honom dockan och han skrattade till med. "Vad fin den är" sa jag till Jazzy innan jag satte mig bredvid Justin. Jag var. Trött.

"Är du trött gumman" mumlade han mot min hals när jag lutat mig mot hans bröst. Hand andetag mot min hud gjorde så att jag fnittrade till. Jag nickade lite. "Ska jag göra dig piggare" frågade han busigt. "Va?" han jag reagera innan han började kittla mig. Jag skrattade högt och slog Justin så att han skulle sluta men han fortsatte bara kittla mig vid magen.

"Ge dig" ropade han. "A..al...Aldrig!" skrek jag och fortsatte kvittra. "Ge dig" envisades han och jag gav upp.

"Okej jag ger  mig" skrattade jag andlöst.
    

"Vänta....säg att jag är världens bästa pojkvän" Jag skrattade. "Du är världens bästa pojkvän" han slutade kittla mig och jag pustade ut. Jaxon skrattade åt oss. Jag märkte att jag hamnat i Justins knä där jag låg. Ett brett flin spreds på Justins läppar innan han kysste mig. Jag besvarade kyssen och öppnade munnen lite grann i den. Jag hörda massa - ewwwww från Jaxon och - Aww från Jazzy. Justin log mot mina läppar innan han avslutade kyssen hastigt.

"Gå upp och fixa dig nu" sa Justin och pekade mot trapporna.

   

Jag kollade på idrottssalen där festen var. Jag kunde se svaga ljus från spotlightsen som fanns där. Jag hoppade ur bilen och väntade på Mandy, Milly och Ashley. "Ash, mår du bra?" skrockade jag fram.

"Absolut. Idag ska jag supa mig full och inte bry mig om någonting" skrattade hon glatt.

"Men vem ska köra" jag höjde ögonbrynen när ingen sa något.

"Verkade som om det blir jag då" suckade jag och gick mot byggnaden. Men det var väl lika bra. Scooter berättade ju klart och tydligt: "Inge Alkohol eller droger." Punkt slut. Jag avbröts av mina tankar av att jag stod vid entrén.

"Let's do the shit" viskade Ashley i mitt öra innan hon traskade vidare. Om hon blev tillräckligt full skulle hon väl om några timmar stå upptryckt mot en vägg med en okänd kille. Jag himlade åt mina tankar och gick sedan efter Milly, Mandy och Ashley. Millys klänning som var lång och chic passade hennes kurvor perfekt och Mandys rosa klänning var väldigt söt och gullig. Men Ashleys klänning var nog snyggast av alla. Elegant och snygg helt enkelt.

Jag rättade till Min knall vita klänning som hunnit bli skrynklig i bilen och möttes av tonåringar och öronbedövande musik.

Jag småsprang fram till Ashley och krokade arm med henne för att inte tappa bort henne bland alla ungdomar med festkläder. Nästan alla killar hade kostym och alla tjejer klänningar som en riktig. Bal. Från långt håll kunde jag se den rosa håriga tjejen jag träffat på innan men hon såg annorlunda ut. Hon hade brunt hår, färg glad klänning, rosa kinder och rosa läggstift. Hon måste ha sett fram emot det här, tänkte jag och tänkte hälsa på henne men snart kom en annan tjej (säkert en punkare) fram till henne och rabblade upp en massa saker. Jag struntade i det och kände hur Ashley drog i mig.

"Vad vill du dricka?" innan jag han svara hade hon gett mig ett glas från bålen och sedan gått mot dansgolvet.

"Jag kan inte dansa" sa jag lågt i hennes öra.

"det behöver du inte heller" svarade hon tyst i mitt öra och gjorde ett par löjliga danssteg.

Jag härmade henne överdrivet.

 

" L i k e    t h i s ? "


"Jag dansar inte sådär" protesterade hon. "Inte? Kolla dig i spegeln" sa jag ironiskt och hon himlade med ögonen.

"H-a H-a"

 

Snart kom Milly och Mandy och dansade med oss.

"Tja" Jag vände mig om och fick se punk tjejen stå och granska oss. "Vem är du?" Ashley tog ett steg fram.

"Jag kallas, Brook det här är mina kompisar Lexi och Tyra" svarade hon och jag märkte att 2 tjejer stod bredvid henne.

Brook hade mörk brunt hår samma som Lexi och Tyra hade mörk brunt.

Snart kunde jag se den rosa håriga tjejen stå bakom och ge mig en blick som typ menade, Akta.
"Ska vi göra en dans battle?" frågade Brook och tuggade fånigt på ett tuggumi.

"vi kan väl" sade Milly bestämt och allvarligt. Tyra och Lexi fnissade till. "Visst" svarade Brook nöjt. "Jag börjar" sa Milly och började dansa.

Jag såg hur Selena hummade om någon ställde en fråga och fuktade sina läppar då och då. Villket betydde att hon antingen var uttråkad eller nervös.

"Kom" viskade jag i hennes öra. "Vah? Vi kan inte bara lämna bordet" fräste hon tillbaka.

"Kom" upprepade jag och räckte min hand. Hon bet sig i underläppen och tvekade men tog den sedan.

Jag drog henne mot hallen. "Justin.." mumlade hon oroat. "Lugn" sa jag och hon slappnade av en aning.

"Vi åker hem" sa jag. Hon gav mig en min. "Vadå gå hem?" sa hon oförstående och såg förvirrat på mig.

"Vårt hus här i Kanada silly" flinade jag. "Varför sa du inte det." hon hoppade in bredvid mig och jag satte mig i förarsätet.

-

Jag parkerade bilen och öppnade dörren åt Selena. "Jag kan faktiskt det själv" suckade hon och knäppte upp säkerhets bältet. "Ja, men du är min flickvän"

hennes kinder blev genast röda. Vi klev in. Jag tror till och med att jag glömde hur det såg ut där. Selena kollade sig runtomkring. "När köppte vi huset" undrade hon. "När vi börjat dejta hurså?" hon skakade långsamt på huvudet. "Nej inget." sade hon lågmält. Jag rynkade pannan. "Vad är det?" jag ställde mig framför henne.

"Det är inget okej Justin!" försäkrade hon mig. "Okej" svarade jag bara innan jag hörde att min mobil fick ett sms.

Hej Justin! Jag vet inte om du är upptagen men btw, I have BIG news! Pratar mer när du kommer tillbaka - Tiffany

"Vem var det?" Selena höjde ögonbynet nyfiket. "Tiffany" svarade jag kort. "Hon har tydligen stora nyheter"

Selena nickade och gäspade stort. "Kom" jag satte mig ner på soffan och hon lutade sig sömnigt mot mitt bröst. Hon blundade och andades tungt. Helt ärligt vet jag inte hur lång tid vi suttit där.

"Ska vi upp" viskade hon efter en stund. "Var det inte bekväm?" frågade jag. "Jodå. Du är ju min egna kudde" skojade hon. "Okej" vi gick upp och klädde av oss. Vi fick nöja oss med att sova i underkläder eftersom vi inte hade något annat där. Vi låg ansikte mot ansikte medan jag gjorde olika sorts mönster på Selenas rygg. 

"Jag älskar dig" viskade hon. "Jag älskar dig också"

________________________________________________________________________________________

Jag vet att kapitlet skulle ha kommit upp tidigare men jag gjorde om det en gång eftersom alla ändringar inte hade sparats....

Jag hoppas i alla fall att ni gillar det och KOMMENTERAR

 



 
 
Lisa

Lisa

31 mars 2013 16:11

Superbra som vanligt!

http://gomezdaily.bloggplatsen.se

selenatornoveller

31 mars 2013 20:17

Tack!

 
Ingen bild

Anonym

31 mars 2013 20:15

Grymt bra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av selenatornoveller - 30 april 2013 18:47

        Har bytt blogg!!!   första kapitlet på nya novellen är uppe!   Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här Här här här här Här här Här här Här h...

Av selenatornoveller - 14 april 2013 20:03

Hej, här kommer trailern ni väntat på!!    Det kommer ta en stund innan själva novellen kommer börja eftersom desigen inte är klar men håll ut! Kolla novellen igen nästa månad eller något. Då kommer säkert desigen vara klar. Förhoppningsvis komer en ...

Av selenatornoveller - 13 april 2013 11:42

  Så grym låt (lyssna gärna medan du läser)   2 månader Senare Jag suckade nöjt medan Justin lätt kysste min nacke. Jag älskade verkligen när han gjorde det på morgonen. Jag la mig om på rygg och slog upp ögenen och stirrade upp i take...

Av selenatornoveller - 9 april 2013 19:30

Jag harklade mig extra högt. "Okej Fanny. Jag måste dra. Puss." sa Ashley och knappade av samtalet.  "Nu drar vi." sade jag förväntansfullt. Vi hade låtsats att gå till skolan och så fort pappa gått hade vi sprungit in igen och planerat men d...

Om novellen:

Selena har precis träffat Justin efter hans turné när en massa problem uppstår. Kommer verkligen Selena och Justin göra slut? eller kommer Selena och Milly bli vänner och kommer hon bli svartsjuk på Tiffany bara för att hon och Justin umgås? Svaren får du i den pågående novellen: As Long As You Love Me. Har verkligen alla sagor ett bra slut....

 

Fråga?




 

 

Selenaworld

För att se min Selena Gomez blogg klicka på bilden nedan:


Omröstning

Gillar du den nya designen?
 Ja
 Nej
 sådär
 kunde vara bättre

Sök i bloggen

Arkiv

2012:

Oktober

November

 

 

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards